folkcraftcenter.com

folkcraftcenter.com

Top Model Füzet | Depesche - Topmodel: Popsztár Tervező Füzet (10900) - 3.390 Ft - Festés, Színezés

TopModel Teddy Cool színező füzet matricákkal, kb. 20, 5 x 24 cm-es méretben a Depesche-től! Most nem csak te, de a cicád is igazán stílusos lehet! Tervezz neki csodás kiegészítőket ebben a füzetben, melyben az előrajzolt mintákon kívül szuper matricák is várnak rád! TopModel Moonlight cicás tervező füzet több, mint 80 db matricával, kb. 21 x 22 cm-es méretben! Szeretnéd, ha Ylvi és barátai gyönyörű, neon színekben pompáznának? Lapozd fel ezt a könyvet, fesd ki a mintákat a filctollak segítségével és máris előtűnnek a neon színek! Ha elkészültél, díszíts a matricákkal! Ylvi Neon színező könyv filctollakkal és matricákkal, kb. 16 x 21, 5 cm-es méretben a Depesche-től!

TOPModel Cipőtervező füzet

top model füzet girls

Princess Top foglalkoztató füzet (16581) Princess TOP - foglalkoztató füzet Várható kiszállítás: Regisztráció esetén a vásárlás után járó pontok később levásárolhatók: 13 Ft Részletek Alkoss igazi modelleket! A Princess TOP - foglalkoztató füzet matricákat, sablonokat, pauszpapírból átrajzolható ruhákat és kiegészítőket tartalmaz A Princess TOP - foglalkoztató füzet előrajzolt figuráira tervezd meg Te a saját kollekciódat! Princess TOP - foglalkoztató füzet foglalkoztató mérete: 28 x 25, 5 x 1, 8 cm A divattervező füzethez itt találsz ceruzákat: KREATÍV > Rajz > Ceruza Adatok Vélemények Legyél Te az első, aki véleményt ír!

TOPModel Fatansy arctervező füzet | Játé The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Akciós ár 3 071 Ft Eredeti ár 3 490 Ft Nincs készleten Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlataink közül – görgess lejjebb is! Nagy Kreatív játék vásár! A promóció 2022. 04. 06-tól 2022. 10. -ig vagy az akciós készlet erejéig tart. Cikkszám: DEP10440 Korosztály: 6 éves kortól Nem: Lány Fedezd fel a színek és a fantázia világát a TOPModel Fatansy arctervező füzet segítségével! Minden lapján más és más varázslatosan gyönyörű arc születhet meg. A misztikus lények, sellők, tündérek és hercegnők sokasága várja, hogy megelevenítsd őket az oldalakon. Engedd szabadjára képzeleted, és alkosd meg saját mesevilágod csodás hősnőit! Tartalmaz: - 40 tervezhető oldal - 3 sablon - 3 festési útmutató - 1 lap matrica Méret: 24 x 21, 8 x 1, 8 cm Mutass többet Mutass kevesebbet

Girls

  1. Top model füzet 1
  2. Alza áruházak budapesten
  3. Lufi kapu készítése otthon mozi
  4. Vásárlás: Depesche Top Model haj- és sminktervező füzet (10728) Kreatív játék árak összehasonlítása, Top Model haj és sminktervező füzet 10728 boltok
  5. TOPModel Cipőtervező füzet
  6. Eladó SZERENCSE Hirdetések - Adokveszek
  7. Top model füzet girls
  8. Top model füzet 7-8
  9. CSILLAGKERÉK HUSQVARNA - 340; 345; 346; 350 BETÉTES - KUPLUNG ALKATRÉSZEK
  10. Top model füzet 3

Kívánságlista A kívánságlista használatához jelentkezz be! FIGYELEM! Ebből a termékből maximum rendelhető: Bejelentkezés Ha már regisztráltál oldalunkra, akkor jelentkezz be az adataiddal. Ha még nem, regisztrálj itt »

Top model Fantasy Model divattervező füzet fénnyel és hanggal - Füzet: árak, összehasonlítás - Olcsóbbat.hu

top model füzet az alapszakmákról

Pick Pack Pont átvétel díja: 690 Ft. 20 000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes. max. 50 x 50 x 50 cm-es csomag küldhető! Cikkszám: DEP10294 Korosztály: 6 éves kortól Nem: Lány A könyvespolc felől különös hangok hallatszanak. Hiszen ezek kiskutyák ugatása! Vajon mit szeretnének tőled? Bizonyára a segítségedet kérik, hogy hazataláljanak, vagy eljussanak a játszótérre! Lapozd fel a TOPModel Doggy Stickerworld matricás füzetet, és segítsd otthonra lelni a cuki kutyusoknak. Ragaszd őket a megfelelő háttérre, és öltöztesd fel őket, hogy olyan csinpsak legyenek, mint te. Légy te a kutyák kedvenc ruhatervezője, légy ünnepelt stylist. - TOPModel Doggy matricás füzet többféle háttérrel - 136 felragasztható kutyus és kiegészítő matrica - Kreatív szórakozás, kreatív játék - A termék méretei (kb. ): 17 x 12, 5 0, 05 cm - 5 éves kortól ajánljuk Nézd meg a többi TOPModel termékünket is, ahol sok-sok divatos lányos kiegészítőt, pénztárcát, neszeszert, ékszerdobozt találsz. Keresd a legcsajosabb iskolai tolltartókat és noteszeket is, és alkosd meg a jövő divatját a tervezőfüzetekkel.

top model füzet pdf

Vásárlás: Kifestő - Árak összehasonlítása, Kifestő boltok, olcsó ár, akciós Kifestők

Szerezd meg most! Monster Cars kontroller mintás tolltartó belül egy nagy rekesszes, gumis füllel, cipzáras, hálós zsebbel, sötétkék színben, kb. 20 x 11 x 5, 5 cm-es méretben a Depesche-től! Szívesen életre keltenéd kedvenc paripáidat? Akkor szerezd be ezt a kifestő könyvet, melyben szuper matricákat is találhatsz, így a színezés után bátran díszítheted is az aranyos képeket! Miss Melody kifestő könyv matricákkal, kb. 27, 5 x 21 cm-es méretben a Depesche-től! Most igazán különleges ruhaösszeállításokat tervezhetsz ebben a könyvben, melyben előre megrajzolt modelleket, matricákat, tippeket és még sok más érdekességet is találhatsz! TopModel Special ruhatervező könyv különleges kiegészítőkkel, kb. 23, 5 x 29, 5 cm-es méretben a Depesche-től! Ha nagy rajongója vagy a csodaszép paripáknak, akkor ennek a könyvnek nálad a helye, hisz színezésre váró oldalakat és matricákat is találhatsz benne, melyekkel kedvedre díszíthetsz! A borítón pedig egy plüss bevonatú lovacska is helyet kapott, melyet élmény lesz simítgatni!

Tarts Luckyval, legjobb barátnőivel és persze hűséges lovaikkal legújabb kalandjaikon! Színezz és játssz velük, fejtsd... A Bartos Erika: Bogyó és Babóca foglalkoztatókönyv 12 új mesével című könyv minden gyerek kedvence! Bogyó és Babóca története tíz évvel ezelőtt kezdődött, amikor 2004-ben megjelent... A Színezd ki! dinós színező tekercs egy 3 méter hosszú, felcsavarható, óriás színező! Ha befejezted a színezést, tekerd fel, bármikor folytatni tudod! A csomag tartalmaz öt darab zsírkrétát... Az új Varázsszínező technológiával készült lapokon csodálatos színek jelennek meg, amint gyermeke kezébe ragad egy csodatollat és elkezdi az izgalmas jelenetet színezni. Mivel a filctoll... Kiknek ajánljuk:FiúknakKorosztály:2-3 éveseknek, 4-5 éveseknekMárka:MóraCikkszám:MOR4031A matricás foglalkoztatókönyv hőse Ultrabot, a szuperhős robot. Segíts neki megfejteni a titokzatos... Csutival és Lópacival mindent megtudsz a lovaglás alapjairól. Most már nemcsak a mesekönyvben élvezheted mulatságos társaságukat, hanem ebben a foglalkoztató füzetben is, ahol sok-sok... -20% 792 Ft-tól 4 ajánlat Jégvarázs színező, matricás foglalkoztató A/4.

Miquelrius Spirálfüzet MQ Recycled PP A/4, vonalas, 4X40 lap Jellemzők újrafeldolgozott és újrahasznosított anyagokból készült polipropilén fed- és hátlap magas fehérségű,... Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

June 16, 2022