folkcraftcenter.com

folkcraftcenter.com

Munkácsy Étterem Békéscsaba

Nyitva tartás: H-V: 7:00-24:00 Wellness: Frissüljön fel a Munkácsy Hotel wellness részlegében, ahol a minden igényt kielégítő szolgáltatásaink felejthetetlen élményekkel gazdagítják kedves vendégeinket. A wellness egészségmegőrző programok összessége, bizonyos esetben gyógymódok és gyógykezelések együttes alkalmazása, de a legfontosabb része, hogy a wellness kikapcsolódásra vágyó kipihenje a mindennapi stresszt és fáradtságot, teste és szelleme megújuljon. A wellness életforma tudatosan törekszik az egészségi állapot legkedvezőbb elérésére, mellyel a test, a lélek és a szellem optimális állapotát kívánja elérni. A wellnesshez harmónia, teljes emberi lét és egészség társul. A wellness tekinthető tehát általános életmódprogramnak, életérzésnek. Szolgáltatásaink közé tartozik a méregtelenítés infraszauna, finnszauna, gőzkamra, sókabin. A wellness térben hangrendszer gondoskodik a minél teljesebb kikapcsolódási élményért. Reméljük, hogy akár a gyermekkel, akár a gyermek nélkül érkező vendégeink megtalálják azon ideális órákat, amikor a lehető legjobban feltöltődhetnek.

Munkácsy Étterem, Békéscsaba

Találatok száma: 13 találat Békéscsaba településen HalászCsárda Békéscsaba HalászCsárda Békéscsabán, az Árpád sor 1. alatt található. Rendezvények, napi ajánlatok és kedves kiszolgálás várja a vendégeket. Kisvendéglő a Hargitához Békéscsaba Kisvendéglő a Hargitához Békéscsabán, a Tavasz u. 7. alatt helyezkedik el. Rendezvények, napi ajánlatok és széles választék várja a vendégeiket. Ibsen Étterem és Kávézó Békéscsaba Az Ibsen Étterem és Kávézó Békéscsabán, az Andrássy út 3. Rendezvények, napi ajánlatok és kedves alkalmazottak várják a vendégeket. Jankay Kávéház és Étterem Békéscsaba Jankay Kávéház és Étterem Békéscsabán, az Andrássy út 37-43. Rendezvények, napi ajánlatok és kedves kiszolgálás várja a vendégeket. Fenyves Hotel étterme Békéscsaba Fenyves Hotel étterme Békéscsabán, az 1701 hrsz. Rendezvények, napi ajánlatok és kedves személyzet várja a vendégeket. Brill Bisztró Békéscsaba Brill Bisztró Békéscsaba településen, Gyóni Géza u. 19. Rendezvények, napi ajánlatok. Ez a(z) Brill Bisztró!

Békéscsaba - Esküvői helyszín - Hovamenjek.hu

Munkácsy Hotel - Galéria Szállás ajánló Muskátlis Ház Mogyoród Bettina Vendégház-Apartman Mogyoród Villa Tópart Bélapátfalva Csomagok Hungária Panzió Étterem Miskolctapolca Kikapcsolódás Miskolctapolcán 2 fő, 2 éj, félpanzió: 33. 800 Ft (8. 450 Ft/fő/éj) Nyugi Tanya Szentes Családi, baráti nyaralás és horgászat 10 fő, 3 éj, önellátás: 108. 000 Ft (3. 600 Ft/fő/éj) Hegyalja Apartman Cák Rövid nyaralás 4 fő részére 4 fő, 4 éj, ellátást nem tartalmaz: 72. 000 Ft (4. 500 Ft/fő/éj) További csomagajánlatok » Facebook

Munkácsy Étterem & Bár - Képek, Leírás, Vélemények - Szallas.hu programok

Frissüljön fel a Munkácsy Hotel wellness részlegében, ahol a minden igényt kielégítő szolgáltatásaink felejthetetlen élményekkel gazdagítják kedves vendégeinket. A wellness egészségmegőrző programok összessége, bizonyos esetben gyógymódok és gyógykezelések együttes alkalmazása, de a legfontosabb része, hogy a wellness kikapcsolódásra vágyó kipihenje a mindennapi stresszt és fáradtságot, teste és szelleme megújuljon. A wellness életforma tudatosan törekszik az egészségi állapot legkedvezőbb elérésére, mellyel a test, a lélek és a szellem optimális állapotát kívánja elérni. A wellnesshez harmónia, teljes emberi lét és egészség társul. A wellness tekinthető tehát általános életmódprogramnak, életérzésnek. Szolgáltatásaink közé tartozik a méregtelenítés infraszauna, finnszauna, gőzkamra, sókabin. A wellness térben hangrendszer gondoskodik a minél teljesebb kikapcsolódási élményért. Reméljük, hogy akár a gyermekkel, akár a gyermek nélkül érkező vendégeink megtalálják azon ideális órákat, amikor a lehető legjobban feltöltődhetnek.

Munkácsy Hotel szabad szobák akciós áron

A hotel és étterem, a város szívétől 5 perces, kényelmes sétára helyezkedik el, a festőien szép és nyugodt, ősfákkal tarkított Széchenyi liget szomszédságában, mely tökéletes helyszín a kikapcsolódásra vágyók számára. A Munkácsy Étterem & Bárban könnyed, minimalista eleganciával, exkluzív környezetben, több éves tapasztalattal rendelkező csapattal, hagyományos, hazai és különleges, nemzetközi ételek nagy felvonultató étlappal, valamint nemzetközi borlappal, a város legszélesebb italválasztékával várunk minden kedves vendéget. Számunkra nagyon fontos, hogy élményt is nyújthassunk egy étkezés során, hiszen a finom ízek, minőségi alapanyagokból készült ételek mellett vendégeink impressziókat is szereznek, melyek következtében reméljük, hogy a későbbiekben is jó szívvel térnek vissza, hozzánk.

Munkácsy Hotel - Békéscsaba

Békéscsaba - Gastro.hu - Gastro.hu

Ételeink készítéskor elsődleges prioritás a minőség és annak fenntartása. Ételeink megalkotásakor Séfünk a tökéletességre törekedett. Az Önök elégedettsége az örökös ambíció a fejlődésre, és a hagyományok tisztelete mindennapos filozófiánk. A helyi adottságokat és gasztronómiai élményeket igyekeztünk ötvözni a nemzetközileg szeretett ízélményekkel. A bár modern, letisztult stílusú, a ma kozmopolita emberének igényei szerint lett kialakítva. Betérve hozzánk egy pohár ital mellett beszélgethet barátaival, üzletfeleivel. Igazi találkahely, ahol a fiatalos dinamizmus és a laza elegancia összefonódását vendégeink sokszínű egyénisége varázsolja tejessé. A nappali kávézó az esti órákban átalakul hangulatos bárrá, ahol széles italválaszték közül választhatnak vendégeink. Drinkbár, étterem, fürdőszobás szobák, ingyenes parkolás, jakuzzi, játszótér, gyermekjátszó, kávézó, kerékpározás, kerékpárkölcsönzés, központi széf, légkondicionált szobák, lift, nemdohányzó szobák, rádió a szobában, saját kert, svédasztalos reggeli, szauna, szobaszéf, szolárium, telefon, TV a szobában, úszómedence, wellness szolgáltatások, Wi-Fi internet hozzáférés, zárt parkoló, családbarát, bababarát, mozgássérültek részére megközelíthető, SZÉP kártya elfogadás.

Bejelentkezés » Elfelejtett jelszó Hírlevél Értesüljön elsőként a szálláshelyek akciós ajánlatairól, és vegyen részt ingyenes nyereményjátékunkban! Szállás jellege: hotel, szálloda Békéscsaba ( Dél-Alföld > Békés) Web: A négycsillagos Munkácsy Hotel Békéscsaba szívében, 2014 őszén nyitotta meg kapuit az ősfákkal tarkított Széchenyi liget szomszédságában. A szálloda a város egyik legpatinásabb, legszebb műemlék épületének, a volt sörház felújításával és új épületszárny építésével valósult meg. A beruházás eredményeként kialakított 50 férőhelyes szálloda többek között akadálymentes szobával, lakosztállyal, családi szobával, wellness részleggel, szauna parkkal, sport rehabilitációra alkalmas infrastruktúrával, zárt parkolóval, étteremmel és konferenciateremmel várja vendégeit. Békéscsaba első négycsillagos szállodája nem csak nevében kíván kapcsolódni a világhírű festőművész ismertsége és elismertsége kínálta lehetőségekhez. A beruházó kiemelt figyelmet kíván fordítani a "Munkácsy" névvel védjegyzett, helyi hagyományokra épülő, tradicionális termékpaletta előállítására.

Az európai tradíciók mellett a magyar hagyományok tiszteletben tartásával törekszik megfelelni még a legkifinomultabb ízvilágú gourmet-k számára is. A simogató fényekkel kivilágított étteremben kellemes zene és a figyelmes kiszolgálás is biztosítja, hogy egy remek vacsora felejthetetlen élménnyé váljon. A gasztronómiai remekművek mellett az étterem borválasztéka teheti teljessé a kulináris élvezeteket. Borvacsoráink alkalmával megismerkedhet a legjobb borászatokkal. A Munkácsy Étteremben lehetőséget biztosítunk zártkörű rendezvényekre is. Szállodánk vendégei részére félpanziós lehetőséget is kínálunk. A svédasztalra a többféle illatos, gazdag leves illetve változatos előétel mellé különböző húsételek kerülnek gazdag köretválasztékkal. Az ínyenc vacsora zárásaként sütemények közül válogathatnak vendégeink. Céges rendezvények, üzleti ebédek, illetve vacsorák kapcsán is kérjük bizalommal forduljon hozzánk. Hotelünk étterme a gasztronómia szerelmesei számára nyújt feledhetetlen élményt, méltó helyszínül szolgálva az igazán fontos pillanatok megünneplésére, de egy átlag hétköznapot is különlegessé tehet nálunk.

  1. Devil May Cry – Démonvadászok · Film · Snitt
  2. Munkácsy Étterem & Bár - Képek, Leírás, Vélemények - Szallas.hu programok
  3. Munkácsy Hotel - Békéscsaba
June 16, 2022