folkcraftcenter.com

folkcraftcenter.com

2010 Top Filmek – Legjobb Filmek 2010-Től - Kritikus Tömeg

Kathryn Bigelow rendezte A bombák földjén (2010) című háborús filmet, amiért megkapta az amerikai filmakadémia díját… Kathryn Bigelow, az első Oscar-díjas női rendező Aurora címmel forgat thrillert a Netflix nek. Bigelow A bombák földjén (2010) című háborús filmjéért kapta meg az amerikai filmakadémia díját, most pedig a friss Oscar-díjas Jane Campion után, aki szintén a streamingszolgáltatónak készítette A kutya karmai között című westernt, ő is a Netflixnél kezdi új projektjét, az Aurorát. Az új film David Koepp júniusban megjelenő, azonos című regényén alapszik, a forgatókönyvet maga az író készíti. Koepp olyan filmek forgatókönyvét jegyzi, mint a Mission: Impossible vagy a Jurassic Park. A film "egy katasztrofális, világméretű válság közepette a társadalmi rend összeomlásával küzdő szereplők" sorsát követi – írta a The Hollywood Reporter a Netflix Twitter-bejegyzése nyomán. A regény a fülszöveg szerint az illinois-i Aurorában játszódik, ahol Aubrey Wheeler és tizenéves fia egy óriási áramkimaradás közepette beköltözik Wheeler elhidegült bátyja, a Szilícium-völgy egy vezérigazgatója bunkerébe, melyet a sivatagban az efféle apokaliptikus eseményekre épített.

  1. Videa
  2. Sites
  3. Teljes

Videa

Íme a megoldás, elég 7 évente megismételni Így vonzhatod magadhoz a legtöbb pénzt! Marcus, a pénzmágus otthon elvégezhető praktikákat árult el Egy dédnagymama megfontolandó tanácsa: soha ne büntessétek meg a gyereket, apró dolgok miatt… Igazi sikerrecept! Pihe-puha és nagyon finom ez a mézes-grízes krémes Kiskegyed - AKCIÓK Megjelent a legújabb Kiskegyed Konyhája (X) Megjelent a Kiskegyed Extra Tavasz(X) Megjelent a Kiskegyed Konyhája legújabb különszáma: egyszerű, változatos, gyors fogások (X) FRISS HÍREK 04:08 03:42 03:19 21:55 21:41

Legjobb filmek 2010-től - Kritikus Tömeg Kalti toplistája, 2015. január 18.

Sites

Ez lenne a tökéletes bűntény, azonban Cobb és társai sem vettek számításba minden tényezőt, ami sokba kerülhet nekik. 19. A dolog (The Thing, 1982) Miután az amerikai Antarktisz-kutató állomás tagjai összetűzésbe keverednek két norvég kutatóval, befogadnak egy szánhúzó kutyát. Ekkor azonban még nem is sejtik, hogy az állat testébe egy idegen organizmus költözött. Az amerikaiak közül néhányan elindulnak a norvég telepre, azonban csak romokra, és egy űrhajó roncsára bukkannak. 18. Whiplash (2014) Egy fiatal és tehetséges dobos ( Miles Teller) felvételt nyer egy rendkívül színvonalas zeneakadémiára, ahol az egyik legnagyobb tiszteletnek örvendő professzor ( J. K. Simmons) veszi a szárnyai alá. A tanár módszerei azonban meglehetősen kemények. Kettejük között furcsa kapcsolat alakul ki: a fiú minden áron azért küzd, hogy ő legyen a legjobb, a professzor azonban azon van, hogy megállítsa őt, bármilyen eszközökkel. 17. A bárányok hallgatnak (The Silence of the Lambs, 1991) Clarice Starling (Jodie Foster) FBI-os karriejébe egy nagy kihívás érkezik, Dr. Hannibal Lecter ( Anthony Hopkins) közelébe kell férkőznie, hogy rávegye segítsen megoldani egy ügyet, melyben Dr. Lecter módszereit utánozva "Buffalo Bill" gyilkol.

Találkozásuk globális és személyes számvetésekhez vezet. Kathryn Bigelow a 2017-es Detroit óta nem rendezett nagyjátékfilmet.

Néhány más, a kritikusok által is elismert filmek közé tartozott: (98%), A közösségi háló (97%), A király beszéde (96%), Blue Valentine (96%), True Grit (95%), The Town (94%), The Kids Are Alright (94%), 127 óra (93%) és The Secret of Kells (92%). Az Alice Csodaországban sikere miatt a stúdiók igyekeztek irodalmi klasszikusokat és történeteket, például Hamupipőkét, Hófehérkét, A kis hableányt és még Kolumbusz Kristóf történetét is bezárni. További bejelentett könyv-filmadaptációk közé tartozott Az éhezők viadala, A sötét torony és A lány a sárkánytetoválással. A teljes 2010-es összefoglaló

Teljes

Ezeket még 2020 előtt látnod kell! Közeleg az év – és az évtized! – vége, itt az idő, hogy összesítsük, melyek voltak a 2010-es évek legjobb filmjei! Ez az évnek azon időszaka, amikor mindenki, mindenről listákat gyárt, ez pedig most még nehezebb, mint eddig, hiszen 2019 decemberében egy egész évtizedre kell visszatekintenünk. Ennek szellemében az Esquire kemény fába vágta a fejszéjét: egy 10-es listába szedte össze azokat a filmeket a 2010 eleje és 2019 vége közötti időszakból, amelyek a legnagyobb hatásúak voltak. Lehet, hogy nem voltak a legnagyobb kasszasikerek, de kétségtelenül olyan alkotásokról van szó, amelyek komoly művészeti értékkel rendelkeznek. Ezek a filmes kultúra fontos részei, amelyekre még sok év(tized) után is emlékezni fogunk, mert megnevettettek, megríkattak, vagy éppen sokkoltak. Íme, a szubjektív tizes lista: #10 Paddington 2 (2017) Mennyi érzelem: kedvesség, törődés és érzékenység egy animációs filmben Hugh Granttel. #9 Holdfény (2016) A legjobb filmnek járó Oscart is elnyerő alkotás komoly és fontos témát boncolgat.

  1. 2010 top filmek magyarul
  2. Hálószoba színek fengshui.com
  3. Legjobb filmek 2010-től - Kritikus Tömeg
  4. 2010 top filmek 2021
  5. 2010 top filmek videos
  6. 2010 moziév - Top 10 Filmek amiket látnod kell 2010-ben - Blikk Rúzs

4 Facebook Twitter Pinterest Te vajon mennyit láttál az elmúlt 10 év legsikeresebb filmjeiből? Most kiderítheted! Az elmúlt évtizedben a filmek meglehetősen sokféle új művészi és technológiai újítással gazdagodtak, mint például a CGI, ami egy újabb szintre emelte, vagy inkább bővítette ki a mesemondás művészetét. 10 év leforgása alatt a filmkészítők hihetetlen minőségű mozikat tettek le az asztalra, köztük két olyat is, ami minden idők legnagyobb bevételét hozta. Franchise -ok éledtek újjá, és értek véget, akadt olyan trilógia, amit le is zártak ennyi idő alatt, és hát ne feledkezzünk el a remake -ekről sem, amikből mostanra minden évre akad egy-kettő. De ez már egy új évtized, ami biztos legalább ennyi izgalmat tartogat számunkra, és amíg ezek a sikerfilmek elkészülnek, indítsuk 2020-at egy nosztalgikus filmmaratonnal - el is áruljuk, melyik az a 10 film, ami kihagyhatatlan a 2010-es nosztalgiához! Galéria / 10 kép Ezek voltak a 2010-es évek legjobb filmjei Megnézem a galériát Bezár, vissza a cikkhez Kép betöltése Galéria Szerinted is bukás volt?

2010 a moziban a sikerfilmek, a 3D-s és az animációs filmek éveként marad emlékezetes. A Disney 3D-s kalandfilmjei, a Toy Story 3 (1, 06 milliárd dollár) és az Alice Csodaországban (1, 02 milliárd dollár) vezették a globális jegybevételt. A Harry Potter és a halál ereklyéi 1. rész (862 millió dollár globális bevétel), a Shrek Mindörökké (738 millió dollár), az Alkonyat-saga: Napfogyatkozás (693 millió dollár) és a Vasember 2. (621 millió dollár) is a folytatások erős szereplői közé tartozott. Az eredetiség is számított a világméretű közönség körében. Christopher Nolan elmebajos Inception (825 millió dollár), a Universal/Illumination Despicable Me (540 millió dollár) és a DreamWorks Animation Hogyan neveld a sárkányodat (494 millió dollár) című filmje gond nélkül vonzotta a közönséget a mozikba. A Clash of the Titans (493 millió dollár) és a Karate Kid (358 millió dollár) remake-jei szorosan lemaradtak mögötte. Az egyik legnagyobb kasszasiker a kritikusoknál is betalált. A Toy Story 3 99%-os friss értékelést kapott a Rotten Tomatoes-on.

June 16, 2022