folkcraftcenter.com

folkcraftcenter.com

Rácz Jenő Esküvő

Csodálatos esküvői kép Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nagy napjáról Liner - 21. 08. 06 08:08 Bulvár A BEST Magazin címlapján szerepel Rácz Jenő és Gyuricza Dóri, akik egy csodálatos esküvőn mondták ki a boldogító igent. 6 kapcsolódó hír Bevezető szöveg megjelenítése Opciók Rácz Jenőék álomesküvője: meseszép menyasszony volt Dóri, a sztárséf a könnyekig meghatódott, amikor meglátta – … Blikk - 21. 06 07:30 Bulvár Amint arról a Blikk is beszámolt, a legnagyobb titokban fogadott örök hűséget egymásnak Rácz Jenő és Gyuricza Dóra: a páros a múlt hétvégén mondta ki a boldogító igent egy csodás kúrián, ahol a szeretetteikkel együtt ünnepeltek a nagy napon. Álomesküvő: Rácz Jenő elvette szerelmét, Gyuricza Dórát és egyéb hírek Velvet - 21. 06 10:35 Bulvár Hírösszefoglalónkban arról is megismerhet részleteket, hogy Lékai-Kiss Ramóna mivel kerülte el a válást, emellett Majka születésnapjáról is olvashat. Szerinted hogy cseng? Ez lett az asszonyneve az esküvő után Dórinak, Rácz Jenő feleségének Blikk Rúzs - 21.

Rácz Jenő feleségének bomba a bikinis alakja: nászúton vannak Szantorini szigetén - Hazai sztár | Femina

Töltsd le alkalmazásunkat Töltsd le alkalmazásunkat

Már az esküvő előtti estét is külön töltötték. Rácz Jenő és párja, Gyuricza Dóra két éve ismerkedtek meg A Konyhafőnök forgatásán, múlt hétvégén, július utolsó napján pedig összeházasodtak. A pár nagyon készült a nagy napra, a séf 12 kilót adott le, hogy a legjobb formáját hozza és tökéletesen nézzen ki fehér szmokingjában. Éppen úgy, ahogy Gyuricza Dóra, akit a ceremónián látott először a ruhájában a séf. Amikor a zene megszólalt, már könnye­kig hatódtam. Majd édesapja oldalán megláttam a menyasszonyomat, és elállt a lélegzetem. Fejbekólintott, hogy én vagyok a világ legszerencsésebb embere, hogy ez a csodálatos, gyönyörű nő percek múlva már a feleségem lesz. Na akkor már nem tudtam uralkodni magamon – mesélte a Best magazinnak Rácz Jenő, aki úgy érzi, hogy esküvőjüket csak egyetlen esemény tudja majd felülmúlni. Bár templomi esküvőnk nem volt, mivel egyikünk sem kimondottan vallásos, mégis átjárt minket valami magasztos érzés. Elkezdődött a közös életünk története. Ennél fontosabb, nagyobb, szebb nap már csak a gyermekünk születése lesz.

Racz jenő esküvő

Csodálatos esküvői kép Rácz Jenő és Gyuricza Dóri nagy napjáról

  • Boldog 5 évfordulót
  • Kirobbanó formában van Rácz Jenő
  • Rácz Jenő pazar esküvője: Dóri álomszép csipkeruhában ment feleségül a sztárséfhez – GWL
  • Racz jenő esküvő
  • Rácz Jenő pazar esküvője: Dóri álomszép csipkeruhában ment feleségül a sztárséfhez - Hírnavigátor
  • Magyar Retro Zenék 90 Es Évek – Magyar Retro Zenék 90 Es Ever Love
  • Bakonyoszlop falunap 2016 videos
  • Orvosi ügyelet dunakeszi
  • BLIKK: titokban házasodott meg a magyar sztárséf! - FOTÓK
  • Eddig nem látott fotók kerültek ki Rácz Jenő esküvőjéről | 168.hu

Gyönyörű esküvői ruhájában posztolt képet Rácz-Gyuricza Dóra - ifaktor

Sokszor a hét minden napján edzettek, diétáztak, hogy a legjobb formában álljanak majd oltár elé, a kemény munkának pedig meg is lett az eredménye, Dóri több mint hat kilót fogyott, Jenő pedig tíz kilót adott le az esküvőig. Segítségük is volt: a séfet Schobert Norbi, míg kedvesét Rubint Réka edzette. A hírek szerint ők is meghívottak között voltak. A sok sport mellett többször voltak tánctanárnál is, hogy minden lépés tökéletes legyen a parketten. Nagyon élvezték az esküvőt, amely bár viszonylag szűkkörű volt, számos híresség is volta vendégseregben, például a meghívottak között volt Jenő kollégája és barátja, Sárközi Ákos séf is. Még nincs vége, lapozz!

June 16, 2022